Word lid van de NBAT!
Het houden van een aquarium, terrarium of vijver (vivarium) vergt een bepaalde kennis, die over het algemeen niet in korte tijd kan worden opgedaan. Boeken, tijdschriften en ook deze website kunnen weliswaar behulpzaam zijn, maar een probleem is meestal niet onder één noemer te vangen. Teleurstelling is het gevolg. En dat is jammer van uw moeite en uw geld. En het is jammerlijk voor de levende have, die u zich hebt toevertrouwd. Immers, hun welzijn leidt tot uw welzijn door deze mooie hobby.

Oplossing
Of u nieuw bent in deze prachtige hobby of al langer een liefhebber (m/v): de oplossing van uw probleem is lid te worden van een bij de Nederlandse Bond Aqua Terra (NBAT) aangesloten vereniging. Want de ouwe rotten van onze verschillende verenigingen kunnen u (nog verder) op weg helpen. Die ouwe rotten hoeven overigens geen oude mannen of vrouwen te zijn...
  Het Aquarium
Naast deze hulp vanuit onze verenigingen ontvangt u als lid van een NBAT-vereniging elf keer per jaar ons full colour hobbytijdschrift Het Aquarium. Ook kunt u zich via de NBAT op buitenlandse tijdschriften abonneren. En krijgt u korting op vivaristische artikelen met de NBAT-ledenkaart. Zo zijn er nog wel meer voordelen op te noemen.
Gemiddeld genomen kost het lidmaatschap van een NBAT-vereniging € 45,00 per jaar. Dat is niet veel. Durven wij te stellen.

Hulp, steun en zeer goede raad
Kortom, bij de NBAT vindt u altijd hulp, steun en zeer goede raad. Als u daarvan gebruik wilt maken, dan is de logische stap lid te worden. Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst van uw aanmelding zal de vereniging (er zijn er in totaal ruim 100) die het dichtst bij u in de buurt is, contact met u opnemen. Door u te bellen of te emailen. Wij wensen u alvast veel hobbyplezier.

Aanmelding
NBAT-servicepas  
Ik wil meer weten over vivarium houden. Brengt u mij daarom in contact met de NBAT-vereniging, die het dichtst bij mij in de buurt zit.
(Al mijn gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van mijn aanmelding.)
Mevrouw de heer
Voorletter(s)
Voorvoegsel (van, van der etc.)
(voluit svp)
  Achternaam
  Adres en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mail
   
Welke koudbloedige dieren (vissen of reptielen)
verzorgt u of in welke koudbloedigen bent u
geïnteresseerd?



Vragen/opmerkingen



Eén keer klikken is echt genoeg.